onsdag 10 november 2010

Vad faaan!!

Nu är den tillbaka igen!!!
Eller den har väl aldrig lämnat mig....
Men nu har den blivit mycket starkare!!!

Vad??

Bebislängtan såklart :)

Har ju massor annat att tänka på med flytt och försäljning och fotograferingar och packning och dotterns läkarbesök och vårdbidragsansökningar och städning och förändringar på jobbet och och och....
Men ändå dyker suget upp och drar och sliter i mig!!!

Jag har helt enkelt bestämt mig för att jag vill verkligen försöka få ett till barn!!

Maken säger att han inte vill ha en till.....
....men har slutat använda skydd.....

3 kommentarer:

Carola m 8 sa...

bMen det där är ju skittaskigt av din man!! Säga att han inte vill, men låta bli att skydda sig?? Varför då?? Hur tänker han nu? Vad säger du till honom?? Jag hade krävt att antingen försöker vi eller så jäklar i min låda ser du till att inte slarva, gubbe!Inte ge dig en massa förhoppningar för att sen en dag komma på att Nä,jag är allvarlig, inga fler. Be honom om klarhet, det ska han kunna ge dig!! Självklart hoppas jag på att han inser hur viktigt det är för dig och ger dig en bebis :)

önskedrömmar sa...

Jag tror att sanningen är den att han helt enkelt inte vill se mig besviken om vi börjar försöka på allvar och det inte funkar. Jag mådde så otroligt dåligt i åtta år när vi försökte få barn innan trillingarna kom. Tror inte att han vill gå igenom det igen. Så skulle jag "råka" bli gravid så är jag helt säker på att han skulle bli glad.

Anonym sa...

Men då måste han säga det:) Jag kan förstå det, men tycker inte att det känns helt ok mot dig. Men, jag hoppas på att du råkar bli gravid då:)
Kram på dig!!
Carola