torsdag 4 mars 2010

Fy f*n!!

Jag har så jävelusiskt ont i benet!!
Kramp i varenda muskel på hela baksidan av ena benet, från rumpan ner i foten!!
Illamåendet sköljer över mig då och då av smärtan.
Så går det när man gör en ny ovan rörelse på jobbet som man får ont i ryggen av :( Tyckte att jag var duktig som tog starka smärtstillande tabletter på en gång den här gången. Men eftersom jag fortsatte jobba som vanligt, eller mer kanske, så har jag överansträngt sätesmuskeln. Förra gången, som var för 5 år sedan, gick jag med det onda i tre månader innan jag gick till sjukgymnasten. Fick några stretchövningar som jag skulle göra, men det var akupunkturen som hjälpte helt och hållet.
Så nu är frågan vart jag ska vända mig för att få hjälp igen...
För jag börjar inse att jag behöver hjälp snart med detta!!!!

Är hemma från jobbet idag och i morgon. Har jobbat för mycket på sista tiden så nu börjar kroppen säga ifrån, feber och huvudvärk + det onda benet är för mycket för mig!!

På söndag ska vi ha barnkalas för R, han ville bara bjuda fem barn och ingen av dem har hört av sig ännu...
Vi har beställt tårta med Spiderman på. Jag brukar alltid göra själv, men nu orkade jag inte. Får väl se om det är bara vi i familjen som får dela på tårtan :S

Fyllde ju år i tisdags, hade en riktig deppar dag!! Maken frågade om jag hade en tidig 40-årskris :) Men det var nog mest tröttheten som spökade.
Men just mina födelsedagar kan verkligen få mig att känna mig som världens ensammaste. Nästan ingen som kommer och gratulerar mig och aldrig någon present av maken. Får ju aldrig något i julklapp heller så jag borde ju vara van :(

Nepp, slut på deppigheten!!!
Ryck upp dig!!!

1 kommentar:

Sandra sa...

Jag kommer ju iaf typ alltid!! ÄLSKAR DIG UNDERBARA!! <3<3<3<3