måndag 4 januari 2010

Tiden

Tiden går så fort!!
Min lilla minsting, R, som jag fortfarande ser som min bebis ;) fyller 6 år om mindre än en månad!!!
6 ÅR!! Då är han ju stor ju :(

Fast det är ju otroligt skönt med barn som klarar sig själva. Skönt att slippa blöjbyten och allt som tillhör bebisar. Men det är ju samtidigt så mysigt. Tror verkligen att det skulle vara helt underbart att få en sladdis om något år :) Jag har ju aldrig haft EN bebis i taget liksom. När R föddes var ju de andra tre bara 2,5 år, väldigt små med andra ord.

Visserligen är jag en sladdis själv och har alltid sagt att jag ALDRIG ska skaffa ett sladdbarn!! Men nu när jag är vuxen kan jag för allt i världen inte komma ihåg vad som var så dåligt. Jag blev ju bortskämd och fick mycket uppmärksamhet ;)
Men jag tror att det är för att jag aldrig har haft samma "syskonband" som mer jämnåriga syskon har. Kommer inte ihåg hur det var att bo med mina syskon så jag har nästan alltid känt mig som "ensambarn".

Men men... det är ju bara drömmar och tankar om att få ett barn till. Maken vill inte...säger han iaf....han vill inte göra något för att förhindra fler barn...
Men JUST NU vill inte jag heller ha fler barn, vad som händer i framtiden är sånt som märks :)

Fick just ett sms om att ett paket från Panduro finns att hämta ut för mig :D
Har beställt lera åt barnen, riktig lera!! Inte barnlera...
Så det blir nog till att gå utanför dörren idag iaf....

1 kommentar:

Carola m 8 sa...

Lösningen på det är att skaffa TVÅ hyfsat täta sladdisar:D
Då har de glädje av varandra:)
Jag vet inte om det är bara jag som har gräsligt svårt med att läsa när det är vit text på svart bakgrund...men jag blir alldeles prillig:/
Klagar lite,, schysst va??;)
God fortsättning på dig!!!