söndag 22 mars 2009

Söndag...

Snart är ännu en vecka slut :(
Tiden går för fort!! Jag hinner ingenting känns det som :(

Kommande vecka har vi faktiskt inget prov :) Men däremot har vi två veckan efter :(
Praktiken närmar sig med stormsteg och jag har fortfarande inte hört något från dem. Det skulle ju kännas skönt att veta om man har en praktikplats eller inte...

På måndag och tisdag ska jag på anställningsintervjuer!! Förra sommaren sökte jag tre jobb och fick komma på två intervjuer, kunde ha fått båda jobben om jag ville. Nu har jag sökt två jobb och ska på intervju till båda :)
HATAR verkligen anställningsintervjuer!! Men vad gör man inte för lite pengar ;)

Maken har ju börjat sitt nya jobb, han gör ingenting hela dagarna :) Kul att sitta i tolv timmar varje dag och rulla tummarna typ... Men det kommer nog bli bättre när verksamheten har satt i gång lite mer och det blir mer människor i huset.
Däremot har hans semester gått upp i rök, tur att vi inte har lämnat in några sommarscheman till dagis och fritids ännu... Maken kommer självklart att ha semester, frågan är bara när???
Däremot vet jag ju inte om jag kommer ha semester OM jag får jobb...

Skulle verkligen behöva sitta hemma och göra ett skolarbete idag men jag ska hem till min syster och få nån typ av massage?!?! Skönt med massage, men jag tycker verkligen inte om när okända människor tar på mig :( Får väl se om jag har ändrat åsikt efteråt ;)

Igår rensade jag äntligen barnens leksaker!! Det var skönt att det äntligen blev av, men det är verkligen svårt att sortera. Vi har tre st bokhyllor (Expedit fr Ikea) och ganska många lådor som är gjorda för den bokhyllan. Men facken/lådorna är ju ganska stora och barnen har många typer av leksaker men lite av varje typ. Så en billåda blev ju ganska självklar, men sen då?? Att lägga några barbie + kläder i en låda känns som outnyttjat utrymme och det gillar jag inte!!
Men jag fick ihop det till slut... nu gäller det bara att få barnen att hålla ordning i lådorna! De vägrar ju vara med och bestämma när jag ska sortera :(
En blå IKEAkasse blev det med grejer till loppisen iaf, mest med bilar. Två stora soppåsar som ska slängas oxå.

Åh, jag är så nöjd att vi har bytt sovrum :) Det är så skönt att man kan röra sig därinne utan att få klaustrofobi. Nöjd med sänggaveln blev jag oxå!
Men har lite beslutsångest ang fondvägg... Vill ha den vid huvudändan av sängen, men just nu är den vid fotändan....
Just nu har vi barnens dator i vårat sovrum men den ska flyttas när vi kommer hem i eftermiddag för just nu spelar barnen på den och vi ska snart gå iväg...

Nu ska jag njuta av mitt te och en chokladtryffelbit :)

1 kommentar:

malin sa...

Hej!

jag hittade hit via Carolas blogg.
Roligt att läsa nya bloggar!
Jag är också en 36 årig 4 barns mamma :)