lördag 18 oktober 2008

Häxor


Idag var tjejrna på Halloween-kalas.

I brist på pengar så fick vi improvisera lite. Tog två svarta t-shirtar från maken och klippte sönder dem lite :) Brorsornas bälten runt midjorna fungerade oxå bra. Hattarna köpte vi förra veckan. När vi kom till kalaset kändes det lite jobbigt för mig att se alla tjejer med fina, köpta häxklänningar och matchande hattar. Men jag anser inte att det är värt att betala flera hundra för en dräkt som ska användas 2-3 timmar bara, barnen växer ju så mycket just nu så nästa år blir det ju för litet iaf. Tröjorna som jag använde idag var ca 10 år gamla och maken hade krymp ur dem = dags för soporna ändå.

Men tjejerna var nöjda med allt och det var huvudsaken :)

Så här spenderade son A tiden när syrrorna var på kalas. A var oxå bjuden men han trodde att det bara skulle vara tjejer så han vågade inte gå :) Tänkte att han skulle vara ett spöke.


Lillebror R satt och studerade vad jag hade i min vattenflaska istället tydligen, den var väldigt tom kan jag tillägga...

Själv satt jag och sov i soffan under hela tiden tjejerna var på kalas. Helt slut var jag utan anledning. Men jag piggnade till efter att jag hade hämtat tjejerna iaf. Började rensa och sortera allt som ska in under trappen igen, inte kul!! Sen fick maken köpa med sig mat hem :( skäms på mig!!

I morgon ska jag fortsätta rensa och sortera. Rycka upp mig och inte vara lika lat som idag är mitt mål!!




2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen hittade jag hit!!
har lagt in sidan som favorit nu..
Tjejerna är jätte fina i sina häx dräkter..det är inte pengar som avgör..bara fantasin..
killarna ser ut att ta det coolt.. :-)
Hörde om svinet med Aijdo..kanske skönt att han inte hamnade där....
opålitlig som han verkar...
kram Gill

Sandra sa...

sötnosar!!! :-D